5 daagse yoga retreat in Zuid-Spanje

Van 28 oktober tot en met 1 november organiseren Wendy en Marc een yoga retreat in het zuiden van Spanje (in de bergen boven Marbella). Ga je mee?

Omringd door natuur, comfort en stilte in een adembenemende, luxe villa schakel je de buitenwereld makkelijk even uit. Je kunt tot rust komen en je weer opladen terwijl je je onderdompelt in yoga, meditatie en frisse lucht en je lichaam voedt met gezonde, vegetarische gerechten, bereid met liefde en lokale ingrediënten.

Dagen waarin je je terugtrekt uit je normale leven en tijd neemt voor bezinning en zelfonderzoek. Een week waarin niets hoeft en alles mag. Je hoeft niet te praten, grappig te zijn, je te bewijzen of aan ‘jezelf te werken’. Je hoeft alleen maar jezelf te zijn. Het yogaprogramma en een puur dieet samen met de locatie, die rust, ruimte en luxe ademt, nodigen uit te voelen hoe het werkelijk met je is en helderheid te krijgen over wat je verlangt in deze tijd van je leven. Afstand van de ruis van alledag en lichaam en geest in harmonie brengen. Balans tussen intense spirituele beoefening van yoga, meditatie en zelfcoaching en tijd voor luieren, mijmeren in de zenpatio, een duik in het zwembad of jacuzzi, wandelen en verkennen.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar Wendy: info@companyoga.nl

(Wanneer de retreat door RIVM-maatregelen niet door kan gaan, loop je geen risico: je ontvangt dan het betaalde bedrag voor de retreat volledig terug.)

Organisatie: Wendy en Marc

Marc en Wendy organiseren deze retreat. Zij laten de rijkdom van de yoga lifestyle in hun leven samenvloeien met een down to earth genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Dat leidt tot leven met hart en ziel waar ruimte is voor vallen en opstaan en vooral voor een hoop liefde en wonderen. A merge of earth and heaven :-).

Hun doel is om het integreren van de tools en wijsheden uit oude oosterse tradities samen met nieuwe inzichten uit het westen over te brengen op anderen, zoals in deze retreat. Met yoga, meditatie, en gezonde voeding een support, inspirator en motivator zijn om een ontspannen, energiek en gelukkig leven te leiden.

Het maakt niet uit welke achtergrond je hebt, welke religie, opvoeding of leeftijd. Ook niet of je ervaring hebt met yoga of spiritualiteit. Je bent welkom om mee te gaan!

Meer foto’s en informatie over het programma, Marc en Wendy, de villa en praktische zaken vind je op www.companyoga.nl