Milen

Het woord ‘Dru’ verwijst naar het stille punt in ieder van ons dat aangeraakt kan worden door yoga. Dru is een vrij milde yoga vorm met subtiel maar diep effect: je hoeft dus niet gevorderd of heel lenig te zijn om er baat van te ondervinden! Het werkt door op verschillende lagen: je fysieke lichaam, je subtiele lichaam, je emoties & gedachten en je spirituele verbinding.

Dru yoga helpt geblokkeerde energie weer in stroming te brengen, dmv specifieke series ‘Energy Block Release’ bewegingen (EBR). Er zijn 7 EBRs en in elke les wordt een EBR gedaan die past bij het thema van de les of de houdingen die volgen. Zo kan er meer ruimte, flexibiliteit en bewustzijn ontstaan. Verder is er aandacht voor balans en het versterken van de stabiliserende spieren: zo kunnen blessures voorkomen worden, en kunnen we in alignment en in onze kracht gaan staan. En heel belangrijk in Dru yoga is de verbinding met het hart, die zowel in EBRs als in de houdingen gemaakt wordt. Na een meditatie en/of pranayama (ademhalingsoefening) wordt de les besloten met een diepe geleide eindontspanning.

Je bent van harte welkom om langs te komen: van te voren opgeven hoeft niet, maar kom een 1e keer graag een kwartier eerder, zodat we even kunnen kennis maken en evt blessures of aandachtspunten bespreken. Mocht je een vraag hebben, mail dan gerust naar Milen op: moonmantle@gmail.com of via whatsapp/sms naar 06 – 509 748 40.

Een les kost 10 euro.. Milen’s lessen starten op maandagavond 30 september om 19.30 uur.

Telefoonnr.:
06 – 509 748 40
Bedrijf:
moonmantle@gmail.com