Wendy

Mensen activeren en motiveren om hun mogelijkheden optimaal te benutten en het leven te leiden waar ze naar streven is wat Wendy als (business)yoga trainer doet.

Yoga is een effectief hulpmiddel om je dichtbij jezelf te brengen en houden ondanks de externe omstandigheden. Om dat te bereiken hoef je niet jarenlang in ultieme afzondering op de hoogste top van de Himalaya door te brengen. Dit kan ook door op een matje in Amsterdam de technieken van Kundalini yoga te beoefenen. Elke les bestaat uit een reeks oefeningen, ademhalingstechnieken, mantra’s, muziek en meditatie. Alles wat je hoeft te doen is er oprecht energie insteken.

De Kundalini lessen van Wendy zijn toegankelijk voor iedereen. Eerdere ervaring is niet nodig. Lenigheid ook niet. Naast Kundalini Yoga geef ik Kundalini Yoga Coaching, beoefen ik de helende techniek Sat Nam Rasayan en ben ik actief om yoga meer in het bedrijfsleven te brengen.

Business yoga
De technieken van Kundalini yoga sluiten direct aan bij de specifieke behoeften van professionals met drukbezette agenda’s: nauwkeurig, praktisch en effectief. Ze hebben in korte tijd effect en zijn gemakkelijk in het bedrijfsleven toe te passen; ook in werkkleding op een stoel. Het effect treedt al op bij één keer in de week yoga.

Minder routinematig werken, minder doelloze hersenactiviteit en meer focus maakt dat we vaker beslissingen nemen vanuit een bewuste ingeving, sneller tot oplossingen voor problemen komen en meer creatieve ideeën tot ons komen. Als je goed in je vel zit ben je als professional in staat bergen te verzetten. Business yoga heeft als doel die kracht te ontsluiten.

Graag van tevoren reserveren via e-mail of telefoon.

T. 06 22167339
E. info@companyoga.nl
Website: www.companyoga.nl