Ochtenddiscipline Sadhana

Als je Sadhana in de ochtend wilt bijwonen, neem dan altijd voor de zekerheid contact op met de betreffende Sadhana-leider onderaan deze pagina.

Sadhana is Sanskriet voor oefening of discipline. In Kundalini Yoga is dit een dagelijkse persoonlijke spirituele beoefening. Om 5 uur ‘s ochtends wordt er in de GoldenLink 2 ½ uur Aquarian Sadhana gedaan. Verschillende mensen komen bij elkaar om samen de ochtend te beginnen met mantra, yoga en meditatie. Het doel hiervan is je lichaam en geest te reinigen voor het begin van de dag zodat je die fris en energiek tegemoet kan gaan.

De sadhana begint om 05.00 uur met de Japji. Japji Sahib is een heilige tekst die geschreven is door Guru Nanak (1469 – 1539). Daarna wordt er en yogaset van een half uur gegeven, waarna een uur mantra’s chanten volgt. Het idee erachter is: Wanneer je een tiende van je dag aan je hogere Zelf besteedt, zorgt je hogere Zelf de rest van de dag voor jou.

“Sadhana is a self-victory, and it is a victory over time and space. Getting up is a victory over time, and doing it is a victory over space. That is what sadhana is. And when you do a sadhana in the sangat, you enrich yourself in multiple ways.” – yogi Bhajan

Ben je nieuwsgierig? Kom een keer langs!

Sadhana rooster – van 5:00 tot 7:30 uur.

Op dit moment is er op dinsdag en vrijdag met regelmaat Sadhana. Neem de zekerheid contact op met de Sadhana-leider Tom of Guru Gian om te weten of de sadhana doorgaat. Wil je een andere dag? Neem dan contact op met de betreffende Sadhana-leider.

Iedereen is welkom. Er zijn geen kosten aan verbonden; donaties zijn welkom.

Maandag Op aanvraag
Dinsdag Op aanvraag
Woensdag Op aanvraag
Donderdag Op aanvraag
Vrijdag Guru Gian Singh – 06 16829981 / Ida – 06 23811497
Zaterdag Op aanvraag
Zondag Op aanvraag